Ja sam svoj put završio (za sada)

10.11.2023. bio je dan kada je operacija renovacije kupaonice završila.

Avantura je počele 21.08.2023. i to s “odličnom” Markovom ekipom i jednom od top životnih greški jer sam se odlučio surađivati s tim likom.

Trebalo je samo 40 dana da se stvari koliko toliko slože da ponovno imam toplu vodu.

Trebalo je još nekoliko stotina eura (malo manje od 1000 eura) da se popravi šteta koju je ostavio iza sebe MB Specijalni Servisi j.d.o.o.

Prestrašno iskustvo!

Ako baš ne morate renovirati, nemojte renovirati… ili ako baš morate, onda nemojte zvati ekipu o kojoj je ovdje napisano puno redaka.

Sve što sam tipkao je ad hoc, sve je bilo staro par minuta do par sati… sve je bilo od srca i sve je ovo bila psihološka terapija.

Potrošeno vrijeme neću za sad spominjati.

Nego, gore je slika kako to sad na kraju izgleda iz ulaza, a dolje kad si “unutra”

Lijepo, zar ne?

Da, ali ima tih sitnica i stvari koje sam morao SAMOSTALNO popravljati i koje se nažalost nisu mogle popraviti. Nije silikon svemogući.

Za sad uzimam malu pauzu i ostavljam ovu web stranicu da se indeksira i fino pozicionira. I naravno, ostavljam otvorena vrata da mi se javite ako imate lošeg iskustva s Markom, Zlatkom ili Hrvojem. Ili još nekim tko vam je radio iz MB Specijalni ekipe.

p.s. Ako imate kakvo pitanje, slobodno ga pošaljite. Pitajte koliko što košta, što ima smisla, a što nema smisla… rado odgovorim i potkrijepim činjenicama

Odgovori