Centriraj me u fugu

Danas ćemo samo gledati majstorije ekipe MB Specijalni keramičara, koji su uzgred trebali i kod mene raditi, ali na svu sreću nisu.

I da si sam Isus i najbolji majstor u postavljanju silikona, ova rupa se ne može efikasno pokriti, a da se ne zapitaš – a zašto ti je silikon debeo pola centimetra?!

Znate ono kako oko traži pravila u prostoru i kako svi volimo da su crte povezane ili da barem imaju nekog smisla. Ove dvije fuge NEMAJU SMISLA!

Već smo prije apsolvirali – Markova ekipa je NEUREDNA! Iako osim neurednosti na ovoj slici, u sredini fotografije s lijeve strane možete lijepo vidjeti da ni ovdje fuge nisu u istoj ravnini.

Stvarno se čovjek treba potruditi da na najjednostavniju montažu ne uspije spojiti dvije fuge. Vidite razmak u lijevoj strani i usporedite razmak između pločice s desne strane.

Skoro da je 100% točno. SKORO! Bravo ekipo!

Evo opet onog detalja gdje se očekuje da će svemogući silikon popraviti fušeraj koji radi keramičar.

Ovake vratolomije se mogu desiti. Naravno, kad keramičara i renovacijsku ekipu platiš malo novaca i kad ti zidari ostave nedovoljno ravne zidove.

A kako je MB Specijalni Plan Projekti j.d.o.o. visokokvalitetna tvrtka s ugovorom u kojem garantiraju najveću kvalitetu i za sve to daju garanciju, onda je barem minimum minimuma trebao biti taj da unaprijedn ZNAJU DA SU ZIDOVI NERAVNI i da te zidove pripreme kako ne bi bilo ovakvih keramičarskih poslova.

Ali, kad ugovoriš ekipu koja ne zna, nema pojma i ide s primisli da te prevari (prodat ćemo priču da to mora biti tako), onda nažalost dobiješ ovakvu egzibiciju.

Marko, srami se što si napravio i što radiš drugim ljudima. Zapravo, kad bolje razmislim, nemaš ti osjećaj srama, samo POHLEPU! (Imam dokaz i za taj dio!)

Odgovori