Nije baš onako kako očekuješ – drugi pogled / druga ekipa

Daklem, proces renovacije je skoro pa gotov. Ekipa koja je naslijedila MB Specijalni ekipu je bila dovoljno hrabra i spremna uloviti se u koštac s radovima koje ti sfuša prijašnji majstor, na čemu im veliko hvala, no očito je da imam možda malo drugačiji pogled kako bi se neke stvari trebale obaviti.

Ne znam da li je do mene ili je jednostavno do stanja na tržištu, no kad usporedim kako su finalni radovi (konkretno, pločice) napravljene na starim mjestima (druga kupaona, kuhinja, druga lokacija), onda ovo što se danas smatra da je normalno i očekivano nije naš nešto što mi se sviđa.

Sve sam bliže zaključku gdje je NAJVEĆA greška ako se danas opustite u radove renovacije i svakako ću to podijeliti u budućim postovima, no zato za sada dijelim kako, po mom skromnom mišljenju, ne bi trebalo finalizirati prvi dio keramičarskih poslova.

Zašto je to izvedeno ovako kako je izvedeno – POJMA NEMAM!

Pitao jesam i naglasio jesam u trenutku kada se taj dio postavljao, no dobio sam neki odgovor da nešto ne štima sa zidom ili da je nešto sa štokom ili da je nešto deseto.

Ukratko, u originalu su ovdje pločice bile do štoka (poravnane), a danas to izgleda ovako kako vidite na slikama.

Ovako je to dovršeno i u ovakvom stanju je to isporučeno.

Naravno, uz jedan ekstra trošak da se to sanirati ta renovacija (sakriju se ove rupe), ali kad su pločice loše rezane i kad se listaju kod rezanja, onda to ispadne bezveze.

Kako izgleda nakon renovacije renovacije, obajavim kad sve završi.

Odgovori