Neznanje – čije? Moje ili tvoje?

UPDATE: Generalno sranje na vidiku. Ovo će se izmjeniti, jer… pratite buduće postove i rezultate našeg vrsnog majstora i njegove vrsne firme i ekipe (Hrvoje i Zlatko)

Vi koji ste malo više vizualni tipovi i malo više kužite kako bi neke stvari u finalizaciji kupaonice trebale izgledati, skužit ćete fuck up na gornjoj slici.

Ni u jednom scenariju mi nije palo na pamet da o tome razmišljaš, nisam nimalo ni vizualizirao, ali nisam ni dobio nikakav hint / savjet / sugestiju / mišljenje da bi izvedba buduće instalacije trebala izgledati kako treba.

Majstori koji je započeo ove radove je imaju najveću priliku da to posloži kako treba, ali – NEMA ON POJMA KAKO STVARI TREBAJU IZGLEDATI U KUPAONI.

Poprilično sam uvjeren da je u životu bio na maksimalno 5 renovacije i eventualne montaže i to je bilo tipa – “tu kada”, tu pipa”, “tu radijator”, “gotovo”.

Druga ekipa je mogla sugerirati da ovo što gledate neće biti dobro i bilo je uz nešto više uloženog truda i malo štemanja šanse da se to posloži kako treba.

Ali nije.

To ti je tako kada sam ne vladaš nekom vještinom, pa oni koji rade posao za tebe napravit će to do razine do koje sam kužiš, a sve ostalo će biti puka sreća ako si dobio nešto ekstra.

Ukratko… sumirano… kada postavljate lojtricu za radijator, tada instalacija za cijevi se mora posložiti prije nego se postavi keramika i mora se sve to unaprijed izmjeriti, a ne da vam lojtrica ima ovako vidljive cijevi.

Pogledajte bilo koju sliku lojtrice radijatora i NIGDJE SE NE VIDI dolazne cijevi.

Aaaaaahhhh… hvala majstore. Samo profesionalno!

Odgovori