Oznake (kvalitetnog) majstora – kako ga prepoznati?

Životne okolnosti mogu vas dovesti u situaciju da ne poznajete majstora ili nemate poznanika, prijatelja, člana obitelji koji bi vam preporučio istog. U takvoj situaciji nije nemoguće da se okrenete nekoj od on-line platformi koje nude spajanje s potencijalnim majstorima.

S obzirom na to da je za naše podneblje još uvijek novitet on-line spajanje, jedan takav čin spajanja često nije puno drugačiji od korištenja Tindera, Badoo-a ili Iskrice.

Nije neuobičajeno da potencijalna družica na takvoj platformi sebe predstavi da voli glazbu, šetnju prirodom i da se pasivno bavi fitnessom, a onda kad se s njom sretnete u živo skužite da je glazba zapravo izlazak u narodnjački klub, šetnja prirodom je zapravo šetnja očiju u gledanju šume, a bavljenje fitnessom je parkiranje auta blizu fitness centra.

Nisu ni muški daleko od toga. Otvoren za druženje, redovito vježba, 185 cm visine, vlasnik firme. U stvarnosti, student s 14 godina apsolviranja, Golf trica, novčanik debljine siporex cigle pun raznih papirića (od kojih je najmanje eura).

Vratimo se mi na temu – kako prepoznati majstora?

Davno je postojala jedna rečenica koja je razlikovala majstora od “majstora”.

Pravilo je bilo da ako unutar 5 minuta čujete tu famoznu računicu, tada se lijepo zahvalite majstoru s rečenicom “hvala, čujemo se” i više mu se nikad ne javite.

A rečenica glasi – “…a tko vam je to radio?”

Danas u ova moderna vremena i razvojem komunikacijskih kanala, dotična rečenica se jako rijetko čuje, ali zato postoji jedan drugi element koji će identificirati majstora koji će vas najvjerojatnije dobrano oženiti.

MUŠKA TORBICA!

Slike su ilustrativne, nađene na internetu (prva na https://www.jurjevic.com.hr/, druga na https://valencano.com.hr/) i postoji mogućnost da ne bi smjele biti ovdje)

Dakle, jedna ovakva torbica, u narodu poznata kao “pederuša” odličan je indikator da je dotični majstor primarno fokusiran na što prije izvlačenje love.

Ne mora značiti da će vaš susret biti takav i ne treba to generalizirati, ali iz iskustva s nekolicinom majstora u zadnjih godinu dana, pokazalo se da je muška torbica odličan indikator kako će ljubavni, pardon, poslovni odnos biti jednostran – naguzit će vas!

Odgovori